اتعلمى معانا تعملى
رول الفراخ بالأرز والخضار بطريقه جديدة و طعم لذيذ
رول الفراخ بالأرز والخضار بطريقه جديدة و طعم لذيذ
فرخه مخليه من العظم
كوب الا ربع ارز
كوب الا ربع بسله وجز
نص قرن فلفل احمر
نص قرن فلفل اصفر
بصله ونص معلقه صغيره ثوم
ملح / فلفل اسود / كاري / كركم / قرفه / مكعب مرق
طريقة التحضير
نحط ماده دهنيه ونضيف البصل لحد اما ياخد لون ذهبي وبعدين نضيف الثوم
نضيف الفلفل الالوان وبعد كدا نضيف الأرز وبعدين نحط ٤ معالق مياه ونسيب الارز علي نار هاديه يستوي نص سوا
نفرد رول استرتش ونحط الفرخه عليه وبعدين نتبل الفراخ بملح وفلفل ونحط الارز علي طرف الفراخ وبعدين نلفها رول 🍖
نقفل ورق الاسترتش علي الفراخ كويس جدا وبعدين نحطه في ورق فويل
نحط مياه و ورق رولا وحبهان وبصل وطماطم وجزر ومكعب مرق وملح وفلفل اسود وأول لما المياه تغلي نحط فيها رول الفراخ ونسبها نص ساعه علي نار هاديه
و نروح نشيِل ورق الفويل وورق الاسترتش من علي الفرخه ونخط الفرخه في صنيه بيركس وندخلها الفرن تاخد لون ذهبي حلو وتكمل سوا وبالهنا والشفا 😋
قدميها مع ارز بالخضار وشوربه 😋
و دا شكلها من جوه جميله بجد لازم تجربوها وتنفع في العزومات وتنفع للدايت جدا