طريقة عمل الذ و اجمل بسبوسة بالقشطة لاولادك و عيلتك
المقادير
كوبايتن دقيق سميد
نص كوب سكر
معلقه بيكنج بودر
٣/٤ كوب سمن
معلقتين عسل جلوكوز او عسل نحل
علبه ذبادي
الطريقه
نخلط الدقيق مع البيكنح بودر والسكر نقلبهم كويس
نكون مدفين السمنه وعليهم معلقتين العسل ونضفهم علي الدقيق ونقلب وفي الاخر نحط علبه الزبادي ونقلب كله هتبقي عجينه مرمله
نجيب الصنيه وندهنها سمنه ونفرد نص العجينه نحط القشطه( علبه قشطه جاهزه) نكون ضربينها بره الاول مع كوب لبن ومعلقتين نشا ونحطهم علي النار ونقلب لحد ما يتقل ونسيبها تبرد وبعدين نحط باقي العجينه علي الوش براحه جدا ونظبطها وندخلها الفرن
نشغل الفرن تحت الاول واما تقرب تحمر الجوانب نشغل الشوايه خمس دقايق تحمر ونطفي ونحط الشربات وهو سخن ونغطي الصنيه ونسيبها في الفرن شويه بس وهو مطفي
الشربات كوبايه الا ربع ميه كوبايه الا ربع سكر فانليا يغلوا شويه نقطين تلاته لمون نسيبه يغلي بس مش عايزينه تقيل
لو مش عندك قشطه ممكن تعملي ايه
كوبايه اللبن عليها معلقتين نشا ومعلقتين كريم شانتيه بودر وبمعلقه سكر وتقلبيهم وحطيهم علي النار وقلبي لحد ما يتقل😘😘😘😘😘😘😘