فطير مشلتت بالطريقه الفلاحى الطعمة جربيها و اعرفى الفرق بنفسك
المقادير
نصف كيلو دقيق
وذرة ملح
ماء للعجن
حوالى كوب سمن بلدى او زبدة حسب متحبى
***********طريقة التحضير***********
اخلطى المكونات واعجنى تماااااااام جدا قسمى العجينة 4كور وادهنيها بالزيت واتركيها ترتاح 4 ساعات بعد كدة على الرخامة ادهنى السطح بالسمن وافردى الكورة الولى رقيق جدا جدا جدا وادهنيها بالسمن كويس وطبقيها وبعد افردى الكورة الثانية بنفس الطريقة وحطى الاولى اللى فرتيها وطبقتيها فى النصف وطبقى عليها والكورة الثالثة افرديها بنفس الطريقة وحطى اللى فاتوا فى النصف وطبقى وهكذا حتى تخلص الكمية وحطيهم فى صينية كبيرة مدهونة واتركيها ترتاح ساعة وبعد كدة افرديها براحة ايدك كويس فى الصينية وحطيها على البوتاجاز وهدى النار جدا جدا وغطيها ولم تحمر اقلبيها على الوجة الاخر وبالف هنا يارب تعجبكم♥♥♥♥♥